Aqua Gala

Osnovna karakteristika vode Aqua Gala jeste prisustvo minerala silicijum-dioksid (Sillika), u svetu poznatog kao Mineral lepote (eng. Beauty mineral). Silicijum dioksid (SiO2 - Silica) je mineral koji usporava starenje i podmlađuje telo. U svetu je poznat i kao mineral lepote, jer učestvuje u formiranju proteina kolagena i elastina koji koži daju elastičnost, punoću i čvrstinu. Silika utiče i na bujnost i zdrav izgled kose, kao i na rast noktiju. Nažalost, količina ovog minerala u organizmu opada s godinama: bore su izraženije, koža neelastična, a kosa opada i izgleda beživotno. Zato je važno obezbediti njegov dodatni unos: on je najlakši i najbrži putem vode. Silika nije uobičajen sastojak vode, pa njegovo prisustvo Gala vodu izdvaja od drugih.

Svakodnevnim korišćenjem Gala vode pospešuju se unutrašnje telesne funkcije, stimuliše imuni sistem i dodatno jača mogućnost regeneracije kože i tela. Pravilna briga o našem organizmu od velikog je značaja za lepotu koju nam je priroda dala.


Aqua Gala ima idealan odnos kalcijuma i magnezijuma. Ovaj savršeno izbalansirani sastav minerala (64mg/l kalcijuma i 29mg/l magnezijuma) odličan je za pravilan razvoj kostiju kod dece, a kod odraslih pogoduje za pravilan rad srca, smanjuje rizik od infarkta miokarda i supstituiše kalcijum koji se gubi starošću, pušenjem i drugim nezdravim navikama. Nizak sadržaj natrijuma od samo 18mg/l takođe predstavlja retkost i poseban je kvalitet vode Aqua Gala. Veća količina prisutnog slicijum dioksida od oko 20mg/l čini vodu Aqua Gala izuzetno dobrom za krvne sudove.


Kvalitet vode Aqua Gala redovno se kontroliše u domaćim laboratorijama kao što su: Zavod za javno zdravlje Valjevo, Gradski zavod za javno zdravlje Beograd i takođe akreditovana laboratorija kompanije Knjaz Miloš. Mioni poseduje IFS sertifikat o kvalitetu, sa visokom ocenom prema poslednjem auditu koji je sproveden od strane svetske kompanije za kontrolisanje, verifikaciju, ispitivanje i sertifikaciju – RINA.
Mioni d.o.o. | Selo Ključ | 14242 Mionica | Srbija | Tel. 014 34 23 359 | Fax. 014 34 23 361 | office@mioni.rs